resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 3059
    bir takimi benimsemis futbolcu, o takimin formasini giyebilmek icin her turlu fedakarligi yapar ve bir an önce calismalara baslardi. bu beyefendi parayi saglama almadan gelmedigi gibi 2 aydir da tatilde. juventus'ta 2.5 senede kazanacagi parayi bir senede bizde kazaninca sicak geldi. iki aydir ezmeye doyamadi paralari.

    transferi kabak tadi vermistir ve bu saatten sonra geldim, geliyorum diyene kadar tum hazirlik maclarini ve fenerbahce macini kaciracak. e kampa da katilmadi. gelse bile ligler baslamadan cok kisa bir sure calisma sansi bulacak bu da form tutmasi ve mac komdisyonu kazanmasi icin 4-5 mac demek. ama uyanik isi cözmus, sevgi mesajlari ve tribunlere iki sekil yapinca "ilah" ilan edilip, fanboylari tarafindan "gelmezse bittik, sictik, siki tuttuk" diye arkasindan aglancagini cok iyi biliyor. alex abisi iyice tembihlemis.

    iyi futbolcu olabilir ama juve ile denildigi gibi tezgah kurduysa ve bunun bir kelimesi bile dogruysa, bu adamin galatasaray falan sikinde degil demektir. bu kendisindeki piskin "bana muhtaclar" tavri artik mide bulandirmistir. tabi kendisinin götunu kaldiran bu "fanboy"larini da unutmamak lazim. severiz böyle manyak tipleri, hatta ilahlastiririz. adama takimi tek basina sampiyon yapmis muamelesi yapmaya doyamayiz.

    bu saatten sonra yeri dolar veya dolmaz ama bir laf vardir; "bayram gectikten sona kinayi götune yak" derler. malesef artik cok gecikti transfer. ama olsun, aslolan galatasaray'imizin menfaatleridir. bu göt lalesi de dahil hic kimse galatasaray'dan önemli veya buyuk degildir. gelirse gelir, gelmezse gider sikik bi rus kulubune para ezmeye devam eder. seviyoruz eyvallah ama kabak tadi vermistir artik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın