resim
Engin Baytar
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:40
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1027
    düşündüm de, sanırım şampiyonlukta büyük payı olan sevgili psikopat kardeşimizin hakkını yiyorum. felipe melo alınmadığı takdirde yerini doldurabilecek delilikte, hırsta ve yetenekte tek oyuncu kendisidir şu an mevcut kadromuzda olan.

    kendisini bir merkezi orta saha olarak ele alırsak savunma bilgisi çok da üst düzey değil ama hırsı ve bitmek bilmeyen enerjisi ile bu açığı bir nebze olsun kapatıyor. dikine oynama kabiliyeti ve topu ileri taşıması ise bence melo kadar var fakat elbette onun kadar gole yakın bir isim değil fırsatçılık bakımından.

    çizgi oyuncusu olarak ele alırsak çalım yeteneği bakımından belki de ligin sayılı cevherlerinden lakin topu başka takım arkadaşlarına etkin bir şekilde aktarmada sıkıntı yaşayabiliyor bazen. şahsi oynamayıp takım oyuncusu kimliğine bürünebildiği sayılı zamanlarda çizgide tam randımana ulaşıyor. onun dışında eskiden mevcut olan fakat sonradan büyük ölçüde hallettiği kondisyon problemlerini saymazsak bence gerçekten çok etkili bir kanat oyuncusu.

    aslında ofansif orta sahaya daha uygun bir yapısı var ama o mevki de bizde yok artık. yine de şu bir gerçek ki, bir sene yontulmuş, tornadan geçirilmiş bir engin baytar yukarıda saydığım güzel adam ise bu sene yine üzerine koyar, çok daha üst düzey bir isim olur, olmalı yani ve kadroda kendisine banko bir yer bulabilir. kendisini gayet çok severim ve ilk on birde görmekten büyük mutluluk duyarım, bunu da eklemeliyim.

    sadede gelirsek asıl soru şu; kendisi acaba selçuk inan'ın yanında orta sahanın ortasında mı oynamalı yoksa burayı hamit altıntop'a bırakıp sağ kanada mı geçmeli?

    karar mercisi ben değilim, sadece yazılı düşünüyor ve beyin fırtınası yapıyorum...

    imparatora güvenim sonsuz.

    (u: felipe melo, gelme artık amk bıktım senin transfer sürecinden. senden bıkmadım belki ama sürecin amına koyim.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın