resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 3053
    gelse de, gelmese de yönetime asla üzerinden bok atmayacağım oyuncudur. yönetimin, hocanın niyeti bu kadar belli bence belirli düzeyde fedakarlıklar uygulandı ve alınması için çabalandı. ama yok olmuyorsa olmaz kendisi, juve bilir, menajeri bilir. beni en çok kendisinden soğutan olay twitter olayı. ne bileyim artık bana pek samimi gelmemekte kendisi. ayrıca kendisi uzun vadeli sözleşme istiyor sanırsam bu bana pek sağlıklı gelmiyor doğrusu. 1 sene kiralık olarak tamam mükemmel performans verdi ama bu garanticilik beni kıllandırmakta. brezilyalılardan az ağzımız yanmadı sonuçta. ha ayrıca melo eğer cidden bu takımda kalmak istese, cidden taraftar için, takım için kalmak istese bu iş çok çok önce bitmiş olurdu bence. ben samimiyetine artık inanamıyorum maalesef. gelmesini isterim, geldiği zaman deli gibi sevinirim ama bu da böyle artık. yapacak bir şey yok bu transfer sezonu boyunca yaptığı ya da yapmadığı, yazdığı ya da yazmadığı şeyler bu duruma getirdi beni. ha ama tekrardan belirteyim gelsin isterim, gelirse de en az senin kadar sevinirim, bana sorarlarsa hiç durmayalım gidelim alalım derim ama durum budur.

    ayrıca yönetim de 1 sene ki performans tamam ama uzun vadeli melo gibi bir karakterle, o paralara risk almak istediğini pek zannetmiyorum ki nitekim bu yüzden bizim tarafta ağırdan alıyor olabilir. neyse hayırlısı. gelirse sevinirim, gelmezse kendisi bilir. vidal, pirlo varken forma giymesi imkansız nasıl olsa juve'de bu bazı romantiklerin zoruna gitse de.

    edit: bu ara da başkan'ımız, yani galatasaray spor kulübü başkanı olan ünal aysal hakkında yazdığı entry her ne sebeple olursa olsun talihsizliktir ve sırf bu yüzden almadık deseler bile anlarım. bakın entrynin sebebi ne olursa olsun, anladım, yanlış yazdım, yok kuzenim yazdı, yok menajerin karısı yazdı, bizim çocuklar şaka yapmış filan sebep ne olursa olsun bana çıksın bi yönetici bu yüzden almadık desin dönüp adını bir daha ağzıma almam. ama olay tatlıya bağlanmıştır, ne bileyim konuşulmuştur ünal başkan nazarında bu olay kapanmıştır o zaman hayhay derim ki ancak zaten o halde takıma alırlar. ha başkan bu olayı hiç sallamamışta olabilir orası ayrı.

    bizim ona ihtiyacımız olduğu kadar onun da para olarak değilse bile ki para olarakta kısmen durum böyle onun bize ihtiyacı var. özellikle kariyer açısından. o çocuklar büyüdüğünde anlatacakları açısından.
App Store'dan indirin Google Play'den alın