resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 3052
    malumun ilanı gibi olacak o yüzden okumayabilirsiniz. 5 yıllık sözleşme + menajer + kendisinin alacağı yıllık ücret + maç başı + primler = çok para.... deyip almazsak, olası kötü sonuçlarda taraftar yönetime giydirir orası kesin.
    kazın diğer ayağı ise şöyle zuhur etmekte: melo açısından bakacak olursak, şampiyonlar liginde direk oynayacak takımın banko oyuncusu, 29 yaşında bu saatten sonra galatasaray'ın verdiğinin 3/2'sine (bkz: hesaplayan taraftar) imza atsın ben yazarlığımı silerim arkadaş (bkz: gg tarzı entry girmek). bu takımı tanıyor, taraftar twitter'ın vermiş olduğu erişilebilirlik ile kendisinin etrafında lambaya konan kelebek misali semah'a dönüyor...

    bu işi bu kadar uzatması kendisinin de yararına değil, bu saatten sonra gideceği hangi takıma uyum sağlayacak meçhul, ayrıca bizim sevgimizden sonra başka taraftar açmaz kendisini. elitist bir yaklaşım olarak algılanmasın ancak, olayın bu kadar uzamasında yönetim ne kadar pay sahibi ise (olumlu anlamda) kendisi de o kadar pay sahibidir (olumsuz anlamda)
App Store'dan indirin Google Play'den alın