resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 778
    eveet millet. saatlerimiz 01:00'ı yeni yeni geçerken fark ettim ki yoğun bir meditasyon programına tabi tutulması gereken arkadaşlarımız var içimizde. bu programın temel amacı bazı galatasaray taraftarının içinde, derinlerde, en diplerde zifir gibi yer etmiş fenerbahçe korkusunu defetmek.

    şimdi gözlerimizi kapatıyoruz. bi beş saniye falan kapalı tut. sonra üç kere kırparak aç. kırpa kırpa. sonra başını sola çevir, üfle, üfff.. ekrana bak, şaşı bak, sonra başını bulunduğu y ekseni konumundan x ekseni konumuna getir. tekrar gözünü kapat, düzel. oldu mu? olmadı mı?

    olmaz tabi. sen çökmüşsün arkadaş. o savunduğun galatasaraylı'lık olgusunu içten içe çoktan yitirmişsin. fenerli arkadaşlarının çevrende sürekli 6-0 diye gezmesi seni yemiş, bitirmiş, beynini kemirmiş. o takımın aldığı her oyuncudan sonra başını ellerinin arasına alıp 'yine mi 6-0' diye evin içinde tur atar olmuşsun. üstüne bununla yetinmeyip en son kalan mantık zerreciğini de kendi takımından aynı mevkide top koşturan bir oyuncuyu daha henüz maça çıkmadan yerin dibine sokmaya çalışarak harcamışsın. bak bunlar hastalık. tedavi lazım. hadi kalk, üşenme geçer hepsi.

    bu çocuk hepinize gereken cevabı verecektir.

    (bkz: #1023252)
App Store'dan indirin Google Play'den alın