• 941
    hiçbir zaman galatasaray dışında avrupa'da bir takımın sempatizanı olmadım. barca fanları madrid fanları gelsin benim takımıma sempati duysun, niye ben onlarınkine duyayım?

    bahsedeceğim şey farklı. hiçbir zaman barcelona fanı olmadım. belki futbolları çok sıkıcı. belki bir çoğumuz gıcık oluyoruz. hatta sözlükteki madrid sempatizanları nefret bile ediyordur barca'dan. bunları bilemem..

    ama bunları hiçbiri barcelona'nın kötü olduğunu göstermez. sadece futbol olarak değil. kulüpsel olarak duruşlarıyla iyi bir kulüpler. tamam pedro'nun busqets'in yaptığı çirkeflik konusunda hem fikirim ama bahsettiğim şey bu da değil. ben sosyal anlamda duruşlarından bahsediyorum. dünyanın en iyi 10 kulübüne bakalım. hangisi 2-3 sene boyunca ücretsiz şekilde formasına unicef yazdırır? hiçbiri yazdırmaz. galatasaray da yazdırmaz. çünkü para güzel.

    barcelona bugünlerine parayla gelmedi. madrid 10 sene önce barcelona'dan 3-4 gömlek üstündü. barcelona'nın para takımı olmamasını seviyorum. sosyal bir kulüp olmasını seviyorum.

    http://www.cezmikalorifer.com/...o/izle.php?id=708484

    bir de bu videoyu izlemenizi istiyorum. bu çocuk belki hiçbir zaman barcelona'nın a takımında üst düzey maçlarda oynayamacak. belki de oynayacak ama bu engeliyle çok zor. belki hiçbir zaman trilyonlar kazandırmayacak barcelona'ya. ama bu onu alıp, hayata tutunmaya çalışmasına yardımcı olunmasına engel değil barcelona için.

    hiçbir zaman barcelonaspor'lu olmadım, olmam da.. ama barcelona'lı olurum. çünkü orada insanlık var..

    real madrid de çok iyi takım. belki barca'dan iyidir bilemiyecem. ama hiçbir zaman realmadridspor'lu olmadım, olmam da.. ama madrid'li de olmam. çünkü orada insanlık yok. orada para var ve faşist franco'nun heykeli var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın