resim
Aykut Kocaman
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:59
Uyruk:Türkiye
  • 840
    kardeş gerçekten çok kötü bir teknik direktör, yani anlamıyorum fenerbahçeden bir tane bile adam çıkıp anlamıyormu bunu ? yani kötü teknik direktör olduğunu anlamak için filozof olmaya gerek yok, geçen sezon* tüm galatasaray maçlarında düştüğü çaresizliği ve avrupa maçlarında farklı bir taktik yada oyuncu görünce yeni bir çözüm üretememesinden anlayabilirsiniz.

    bi kere bahane üreten adamdan teknik direktör olmaz abi geçen sezon ne zaman fenerbahçe puan kaybetse aykut kocaman 3 temmuz.... diye başladı. fatih terim'i de zaten imparator yapan büyük hoca yapanda bu. kanat oyuncusu mu yok alt yapıdan emre çolak çıkar bi anda. stoper mi yok taş gibi semih kaya gelir. maç mı kaybederiz hiç bahane üretmez direk çözüme odaklanır ve genelde de o sorunu çözer.

    ha son olarak bi düşünsenize fatih terim her puan kaybetmemizden sonra 3 temmuzdan sonra yaşanan süreçte..... diye başlıyor cümleye, ne kadar acı dimi ? fenerbahçe taraftarıda asıl bu sözleri bekliyor işte '' ya abi 3 temmuzdan sonra şike falan bizim topçularda kafa kalmadı söylesene hoca işte '' diyor taraftar içinden sonra teknik direktörüde söylüyor işte böyle saçma şeyler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın