• 66
    galatasaray ile fenerbahçe kulüpleri arasındaki ilişkileri galatasaray tarafından donduran açıklamadır. yönetimin yerinde ve doğru şekilde takındığı bir tavırdır. şimdiye kadar çok açıklama, demeç, röportaj okuduk/gördük ama böylesini tecrübe etmemiştik. fenerbahçe'nin ertesi gün 1500 sayfa uzunluğunda açıklamasıyla taşın tam da gediğine oturtulduğu anlaşılmıştır. karşı tarafın bunu idrak etmiş olmasını şaşkınlıkla ve memnuniyetle izledim açıkçası.

    bu açıklamanın zamanlama ve şeklinin kusursuz olmasının nedeni tahliye olan -geçici olabilir, yargıtayın vereceği karara göre- aziz yıldırım'ın hiç olmadığı kadar agresifleşeceğinin ortada olmasıydı. çünkü ligin başlamasına doğru özellikle fenerbahçe'nin avrupa kupalarında maç oynamasının belli olmasıyla durgunlaşan ortam aziz yıldırm'ın hiç işine gelmemektedir. bu nedenle ilk konuşmasında ortalığı ayağa kaldırmaya çalışmıştır. yılanın başı ufakken ezeceksin. uzun atışmalara girilseydi bu bizim açımızdan kötü olduğu kadar aziz yıldırım, fenerbahçe demiyorum, açısından da iyi olacaktı. çünkü dediğim gibi bu şike olaylarının durulması aziz yıldırım'ın hiç işine gelmez. tutunduğu tek dal fenerbahçelilik vasfı altında fenerbahçe camiası ve kör fanatik taraftarıdır. onların desteğini kaybettiği gün aziz yıldırım tamamen bitecektir. ancak o zamana kadar bu ne olduğunu gayet iyi bildiğimiz şizofrenik yaygaracı insan grubu kafamızı ütüleyerek aziz başkanlarına kalkan olacaklar.

    yönetimimiz aziz yıldırım'ın tahliyesinden sonra ilk kongre konuşmasında her zamanki tutumla ortalığı saçmalıklarıyla donatırken işin içine tekrardan en büyük gürültüyü çıkartacağını gayet iyi bildiği galatasaray'ı katmayı çalışmıştır. başarılı olacakken yönetimimiz son derece mükemmel bir manevrayla olayı sıcağı sıcağına bu güzel açıklamayla kesmiştir. ayrıca 30 temmuz 2012 galatasaray spor kulübü açıklaması ile bu açıklamanın yeri de sağlamlaştırılmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın