resim
Emmanuel Eboué
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Bek
Yaş:41
Boy:1.78
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1279
    aslandır aslan.

    http://www.youtube.com/...&feature=related

    şu videoda takım için ne kadar önemli olduğu bir kez daha anlaşılıyor aslında.
    penaltı oluyor, önce necati ben kullanayım diyor. sonra selçuk gelip takımın penaltıcısı benim, izin verirsen ben kullanayım diyor alıyor topu. o sırada eboue hemen necati'yle konuşup selçuk'un kullanması gerek, doğru olan bu üzülme sen diyor ve hem necati'yi hafifçe teselli ediyor. hem de olayı hemen kapatıyor.

    sonra taraftar muslera diye tezahürat yapıyor, bizim sevimli kaleci gülümseyip geliyor penaltı kullanmaya doğru. tam o sırada eboue muslera'dan önce selçuk'un yanına gelip muslera kullanacak ona bırak. hoca böyle, istedi biliyorum hat-trick yapacaksın ama onunda ilk golü olacak diyor ve bu kez selçuk'la konuşup hemen onu da ikna edip olası başka bir tatsızlığı önlüyor. sonra da selçuk'a kolunu atıp beraber uzaklaşıyorlar.

    ve muslera atıyor golünü. o sırada olayın ilk kahramanı necati, muslera'ya koşuyor. selçuk da tam muslera'nın arkasında alkışlıyor golü.

    burada 2 çok önemli durum var aslında. ilki eboue'nin takım içindeki rolü. önce necati'yle sonra selçuk'la konuşuyor kimse üzülmeden tatlıya bağlanıyor olay. hatta muslera'dan önce selçuk'la konuşup topu kendisi veriyor muslera'ya. aslanım benim.

    ikincisi de şu. necati ve selçuk o penaltıyı kullanmayı çok istiyor da olsa, ikisi de gol atılır atılmaz gerek alkışıyla gerek muslera'ya koşmasıyla gol sevinçlerini yaşıyorlar. kendini takımdan üstte tutmak gibi bir durum yok yani ortada. egolarından sıyrılmış futbolcular var.

    helal olsun size aslanlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın