• 109
    benim sallamasyon haber yapan gazetelere karşı bakışım şu şekilde olmuştur; fanatik > htspor > fotomaç.
    hepsi sallama haber yapıyor ama örneğin fanatik'te görece daha gerçekçi haberler görüyoruz çoğu zaman ama fotomaç'ta mesela 40 yılda bir gerçek haber görürüz.

    işte ben bu gazetenin bu sıralamada nerede olacağını gözlemlemek için uzun zamandır kendileri hakkında yorum yapmadım. ilk çıktığı günler duyum bile yazmıyorlardı ve "işte, adam gibi spor haberi okunabilecek bi' gazete çıktı" yorumu yapmıştım ama yine temkinli davrandım. daha sonra yavaş yavaş cıvıtmaya, her duyduklarını gerçekmiş gibi balıklama atlayarak manşetlere çıkartmaya başladılar. dedim "adamlar heyecanlı. belli ki biryerlerden bilgi alıp hemen atlıyorlar. en azından hayalgüçlerini kullanıp haber yapmıyorlar." ama hay demez olaydım.

    o günden sonra lucio mu gelir, tevez mi gider, robinho mu gelir, pato mu imza atar, higuan mi gelir... galatasaray'a ve fenerbahçe'ye getirmedikleri oyuncu kalmadı bu adamların.
    yani kısacası "amk biraz kaba oldu biz özümüze dönüp ismimizi yeniden fotogol yapıyoruz" deseler; "anaa bu ekip fotogol'ün ekibi miydi?" demeyeceğim gazetedir. arada bi' fark yok çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın