• 4
    bu sene * 5'incisi düzenlenecek olan kupa. katılımcı takımlar anadolu efes, beşiktaş erkek basketbol takımı, galatasaray medical park, banvit, unics kazan ve cibona zagreb olarak belirlenmişken geçen senenin şampiyonu antalya bşb bu sene neden turnuvaya davet edilmedikleri ile ilgili rixos gurubuna hesap soran bir açıklama yapmış:

    --- alıntı ---
    12-16 eylül tarihleri arasında antalya’da 5.si düzenlenecek olan geleneksel rixos cup turnuvasına katılacak takımlar arasında antalya büyükşehir belediye basketbol takımı’nın yer almaması tarafımızdan üzüntüyle karşılanmıştır.

    beko basketbol ligi’nde antalya şehrimizi yıllardır temsil eden basketbol takımımız geçen yıl yapılan rixos cup turnuvasında şampiyon olmasına karşın bu sene düzenlenecek olan turnuvada yer almayacak olması spor camiasında da büyük bir şaşkınlığa neden olmuştur.

    antalya’da turizm konusunda faaliyet gösteren rixos grubunun, şehrin tek profesyonel takımı olan antalya büyükşehir belediyesi basketbol takımı’nı dışlayan bir tutum sergilemesinin sebebini ve neden turnuvaya dahil edilmediğini kamuoyuna açıklaması gerektiğini belirtmek isteriz.

    saygılarımızla

    antalya büyükşehir belediye spor kulübü yönetim kurulu
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın