• 1
    1. ahmet çakar dün akşamki programda 29 temmuz 2012 galatasaray spor kulübü açıklaması'nı çok sert bulmuş, aziz yıldırım'ı muhatap almıyoruz lafının çok yanlış olduğunu, istese de istemese de muhatap almak zorunda olduğunu söylemiştir.

    2.galatasaray'ın yaptığı açıklamaların aziz yıldırım'ın söylediklerinden çok daha ağır olduğu, hatta türk futbol tarihinin en sert açıklamaları olduğu söylenmiştir.

    3. sinan engin galatasaray'ın sürekli bu sürece müdahil olma çabalarını anlayamıyorum, neden onlar kendi işlerine bakmıyorlar deme cüretinde bulunmuştur.

    ---bir allah'ın kulu da çıkıp aga bu nedir dememiştir!---

    1. ünal aysal ve nihat özdemir'in katıldığı kanal d ana haber bülteninde nihat özdemir salyalar saçarak ünal aysal'a ve galatasaray'a iftiralar atmış ve sonunda ünal aysal'ı muhatap almıyorum, onun cevaplarını dinlemeyeceğim deyip programı bitirmemiş midir?

    2. aziz yıldırım kongrede yaptığı konuşmasında yaşayan en büyük galatasaray efsanesi olan, türk futbolunun yetiştirdiği en büyük teknik direktör olan ve galatasaray taraftarının göz bebeği olan fatih terim'i şike yapmak ile itham etmemiş midir? yıllardır denizli maçını gündeme getirmeye çalışmamış mıdır?

    3. aziz yıldırım 1 yıldır her duruşmada galatasaray'ın maçlarını, galatasaraylı yöneticileri gündeme getirerek hedef saptırmaya, gündem yaratmaya çalışmamış mıdır? fenerbahçeli yöneticiler sürekli ortamı gerip, galatasaray'ı da sürece dahil etmeye çalışmamış mıdır? galatasaray yönetimi her seferinde aklı selim demeçler verip, ortamı yumuşatmaya, sürece müdahil olmamaya çalışmamış mıdır? hatta sırf bu yüzden taraftarından tepki almayı göze almamış mıdır?
App Store'dan indirin Google Play'den alın