• 60
    (bkz: #1013871)

    aramiza 5nci nesil olarak katildigi gunden beri, olumsuz veya kendince igneleyici entry'ler giren ve girmeye de devam eden yazardir. bakis acisina göre bir futbolcuyu "seviyorsan" futbolcudan anlamiyorsundur ve senle oturup futbol dahi konusmaz. bir futbolcuyu "sevmiyorsan", futbolcudan yine anlamiyorsundur, senle oturup futbol mutbol konusmaz.*

    bu kadar futbol cahili ve oturup futbol dahi konusmayacagi insanin arasinda, hem de siraya girip "yazar" olmasi da manidar. suraya antu'dan karisik 3-5 fenerli getirip koysak, aralarindan bir iki begenilen yazi cikartirlar. ama bir yazar geldigi gunden beri ofsayt rekoru kirip, dogru duzgun begeni bile almamis yazilar yaziyorsa vardir bu iste bir terlik. cözumu de basit bir aynadir. yani bir futbolcu dusunun; her mac surekli ofsayta dusuyor. bir olur iki olur, hakem hatasi ve kötu pas dersin ama surekli ofsayta dusen biri, futbolcu falan degildir. oturup futbolculugunu bi tartarsin.

    kendisine troll denmesine karsiyim. troll'ler normal sartlarda keskin/sivri insanlardan olusur. misal t a a r a b t adli yazar arkadasimiz da troll'lukle suclaniyor. acip adamin yazilarina bakiyorsun, keskinlik veya farkli calisan bir kafasi oldugu anlayabiliyorsun. bir durusu var en azindan.

    bu yazar arkadasimizin da istedigi sekilde yazmasini sonuna kadar desteklerdim tabii eger böyle bir durusu olsaydi. olaylara sadece negatif yönden bakmak ve surekli birilerini azarlar gibi yazmak bir durusu degil, bilincaltinda insanlara karsi beslenen korkunc nefreti ve ustun olma kompleksini simgeler. tamam, ben bu nefrete de saygi duyuyorum ama bu nefreti gelip yazarlara ve onlarin dusuncelerinin ustune kusmaya karsiyim.

    kendisinden bir konuyla ilgili yazi yazmadan önce, olumsuz dusuncelerini bir kenara birakip, mantik cercevesinde ve arastirarak yazmasi dilerdim. cunku su an yazdiklari bir kulagimizdan girip, digerinden cikiyor ve buraya gelip sadece bunu anlamasi icin yaziyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın