• 1
    aziz yıldırım'ın bir yöneticimize (benim tahminim ışın çelebi) söylediği cümle.

    geçenlerde kanaltürk'de transfer pazarı programını izliyordum. programda engin verel, ersan çelik, yılmaz vural ve muhittin boşat vardı. engin verel, fatih terim'in "elalem 20m verip oyuncu alırken, biz 250 bine necati'yi aldık." demecini attı ortaya. amacı tamamen terim'e saldırmaktı. sonra dedi ki, "buna aykut hocanın cevap vermesi gerekirdi ama ali yıldırım çıktı "en büyük transferleri lütfi arıboğan'dır" dedi. amacı tamamen konuyu adnan öztürk'e getirmek olduğunu anladım ve getirdi. adnan öztürk'ün vergi kaçırdığını imalı laflarla ortaya attı. tabi bu arada sen karışıyorsun, ortamı geriyorsun diye sallıyor adnan öztürk'e. neyse bu girişi yapmamın sebebi olayın nerden nereye geldiğini anlamanız içindi. (bu konuşmalar sırasında yılmaz vural ses çıkarmadı, muhittin boşat onayladı, ersan çelik karşı durdu hafiften)

    sonra engin verel dedi ki, "ali yıldırım'ın "lütfi arıboğan sizi uçurur" lafı çok önemli, neden böyle dedi ali? acaba arıboğan tff'deyken gs'nin istekleri üzerine fb'ye zarar verdiği için ceo yapılmış olabilir mi? bence olabilir, ödülünü aldı."

    bunun üzerine ersan çelik; "arıboğan'ı şahsen tanımam ama şu an hiç bir somut kanıtınız olmadan böyle bir suçlama yapamazsınız. madem böyle ben size gerçek bir olay anlatayım."

    işte asıl olay burda. ersan çelik anlatmaya başladı; "galatasaray'da yöneticilik yapmış hatta devlette üst düzey mevkilerde bulunmuş ismini vermeyeceğim bir kişinin (ışın çelebi'den başka kimse gelmedi aklıma) ağzından çıkan bir olay anlatayım. bu kişi bu olayı bizzat anlattı bana. arena inşaatı sürerken, aziz yıldırım bu x kişiyi arıyor ve görüşelim diyor. x şaşırıyor bu duruma ama gidip buluşuyor. yıldırım; "stadı devlet yapıyor buna ses çıkarmıyoruz ama stadın üstünü kapatmayın. stadın üstünü kapatırsanız bizim stadın bir havası kalmıyor. eğer stadın üstünü kapatmayacaz sözü verirseniz, stadın bitimini hızlandırırım, önünüze engel çıkarsa kaldırırım, bir an önce stada kavuşursunuz. ama yok illa stadın üstünü kapatacaz derseniz, o stadın önüne her türlü engeli, zorluğu çıkarırım, başınız çok ağrır, inşaat bitmez." x yönetici direk böyle bir teklifi asla kabul etmemiş ve masadan kalkmış gitmiş.

    ersan çelik benim gözümde güvenilir bir adamdır, aklı başında, yeri geldiğinde gs'yi de eleştirir düzgün ve mantıklı bir şekilde. anlattığı olay bana mantıklı ve inandırıcı geldi. ha engin verel buna ne dedi derseniz hiç bir şey demedi sustu.

    edit: curvaturkey uyardı ışın çelebi bunu canlı yayında zaten anlatmış. bilmiyordum.

    edit: http://tvarsivi.com/...012-07-23%2001:09:00
App Store'dan indirin Google Play'den alın