resim
Nuri Şahin
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dortmund
Yaş:35
Uyruk:Türkiye
  • 441
    fatih terimin gozdesi olmayan real madridli milli oyuncumuz. zira terim kendisini 17 yasinda iken milli takımın lideri yapmayi dusundu. daha sonra cok da donup bakmadi nuriye milli takımın basındayken. ben olsam ben de bakmazdim.

    simdi efendim ben bu nuriyi cok begenmiyorum. real maclarinda oynadigi kadar izledim. bir cacık yaptigi yok. milli maclarda izledim. keza öyle. yine bir olayi yok. ha diyorlar dortmund gunlerinde harikaydi. en azindan 5-6 dortmund macini da izledim. bayerne attigi cok guzel 2 gol disinda yine pek olayini gormedim. ha kotu muydu? degildi. ama bu kadar abartilcak ne oynadi onu ben bir türlü goremedim. gol ve asist istatistiklerinde de ucmamis cok. kaldi ki asistlerin ve gollerin cogu duran toptan, penaltidan falan. o da bir meziyet tabi. pek birsey demiyorum. ama oyunun lideriymis maestroymus falan. yok artik daha neler. bu adam maestro ise selcuk peygamberdir.

    fizik gucu cok yuksek degil. pek hizli degil. milli takim ve real maclarinda insiyatif aldigini gormedim. dortmundda yine azcik aliyordu. pas veriyim sonra bosa kaciyim, hemen tekrar oyun kuruyum kafasinda degil. pasini veriyor sonra malak malak izliyor oyunu. sol ayagi cok teknik. ee? yeterli mi? bence degil. goren neyini goruyor da bu adami bu kadar abartiyor bana da anlatsin. cok merak ediyorum cidden. bence selcuk inani izlesin sabah aksam. bu kafayla olmaz.

    kendisini bir de melonun yerine dusunen falan var. te allahim diyorum onlara burdan. yanlis anlasilmasin. nuriyi seviyorum. cok istiyorum basarili olsun. ama bence pek birsey olmayacak kendisinden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın