resim
Juan Pablo Pino Puello
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.75
Uyruk:Kolombiya
  • 1666
    şimdi çok sakat bir adam var elinde ve satacak kimse bulamıyorsun. satmayıp 600bin €daha mı vermeyi tercih edersin yoksa 100bin€ya satmayı mı. biz bu hesaba göre bu oyuncudan geçen seneki kiralama bedeli 400bin €ile orada kaldığı sürece yani senelik alacağı olan paranın yarısı olan 300bin€ toplamda 1milyon 400 bin € luk bir para kazanmış olduk. toplam girdi çıktıya göre 1 sene oynadı 600bin € 3milyon €da bonservis 2milyon 200 € zarar ettik.

    şimdi konu şöyle gelişseydi. biz 100bine satılırmı lan diye söylenirken hiç satmasaydık paşalar gibide 600bini verseydik birde üstüne neredeyse hiç iyileşmeyecek olan sakatlığı ile uğraşsaydık ve sene sonu sözleşmesi bittiğinde hiç uzatmasaydık ne diyecektik. oh şükür uzatmadık adamdan kurtulduk mu diyecektik. bu kafada olanlar servet'in de 5 kuruş geri dönüşü olmadan gitmesine sevinenler olduğu açık ki bu adam türkiye'nin en iyi defanslarından!!! gözüküyordu, 2 sene önce 7 milyona satılıyordu neredeyse.

    konuya etraflıca bakmak lazım, eleştirmeyi bilinçsizce kötülemekle karıştırmamak lazım. bu oyuncyu 3m a alan bu yönetim mi, değil. bu oyuncunun bütün piyasasını rezil edecek durumda sakatlayan bu yönetim mi, bizim takımımızda mı sakatlandı.

    bu oyuncuyu 2.2milyon zararla satmak 2.9 milyon zararla satmaktan iyidir bana göre. bu adamın milyon ile telafuz edilen rakamlara gitmesi komiktir ve böyle düşünen arkadaşlar fm de bile bu adamı 110bine satamaz.

    iki gün sonra riera'yı bedavaya versek biryere ona bile laf edecek duruma gelmişiz. bu insanlar para hesabı yapmıyormu sanıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın