• 149
    belki fenerbahçe taraftarının tepkisinden belki de kendi düşünceleri olduğundan son bir kaç gündür romanya'dan fenerbahçe tarafına gelen "şikeci" türü benzetmelere karşı çıkan gazete. geçenlerde "7 yıldızlı şikeci" için densizler türü başlıklar atan gazete, bugün de "onlar şikeci biz savaşçı" diyen rakip takım başkanına "provokatör" başlığı atmış.

    bir kulüp ve tüm taraftarları, tüm siyasetçiler, federasyon, basının büyük kısmı artık yavuz hırsızı savunmada öyle kompetan hale geldi ki, inanılmaz... sanırsın terörizmi, teröristleri kınıyorlar. kimse de başını kumdan çıkarıp "hoca siz ne diyorsunuz? şikeciye şikeci demiş adam yanlış mı söylemiş?" demiyor, diyemiyor.

    çizmeyi bu ülkeye bu kadar rahatça ters giydirebiliyorlarsa ben bu memleketten umudu kestim arkadaş. doğru-yanlış diye bir şey yok, kalmamış bu memlekette. ahlak kalmamış, etik kalmamış, akıllı olmak suç, salak olmak ödüllendirilir olmuş.

    tepedekilerin asla dolmayan cepleri var, ceplerine doğru hızlı trenlik fikirleri var, ve tabi "kendisine vuracak copa" elinde tuzlukla koşan onlarca insan var sonucunda.

    kendisine basın diyen üç paralık adamlar... utanın be, gerçekten utanın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın