resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:40
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2601
    kendisi hakkına şöyle çok pis bir komplo teorim var;

    şimdi bu adamın hırçın, pek kontrol edilemeyen bir karakteri var. formasını giydiği kulübe o sezon sözleşmesinin bittiği tarihe kadar her şeyini verir, o release day geldiği anda o kulüpteki geçmişi .ikinde bile olmaz, öyle bir karakterde bir futbolcu benim gözlemlediğim. geçen haberlere bakılırsa kendisinin tekrar galatasaray'da oynaması zor görünüyor. intikam almayı da sever bu karakterler.

    eğer gerçekten denildiği gibi yönetim önce sözlü bir anlaşma yapıp bu anlaşma üzerinden tekrar bir indirim talep ettiyse bu durum melo'nun sinirini bozmuştur. ha anlaşılan fiyat da yıllık 4.5 m.e.-bonuslar maç başı dahil- bana göre çok ama çok fazla piyasadaki geçmişi belli olan bu topçu için. böyle bir durum söz konusuysa melo bu durumu kendi dünyasında farklı boyutlara taşıyabilir.

    fenerbahçe'nin varoluş amacını hepimiz biliyoruz zaten. hem galatasaray'da yolunda gitmeyen bir şeylerin olmasını beklerler, aynı zamanda satılmış kalemleriyle yapay kamuoyunu oluştururlar. adamların taraftar profillerini de biliyoruz zaten, liseliler, körleşecek kadar hipnotize olmuşlar.-hakaret değil gerçeklerden söz ediyorum- aykut kocaman'ın bu seneki 4-3-3 hedefi de malum. alex melo'yu sevmem baabında sözler sarfetmişti, ama zaten amaç artık alex'siz oyunu oluşturmaya başlamak. orta sahalarına da bu amaç doğrultusunda melo tarzı bir topçuya ihtiyaç duyuyorlar. hazır fener'den cimbom'a çalım başlığının ortamı da mis gibi oluşmuşken bamm. felsefesi sadece rakiplerinin ilgi gösterdiği oyuncuları alıp kendi taraftarlarını daha da körleştirmek olan bu oluşum için bulunmaz fırsat.

    ha olursa umrumda değil. ama hem fenerbahçe hem melo bu ortaklığı kurabilecek karakterdeler bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın