• 34
    şu ana kadar oynadıkları 4 hazırlık maçını da kazanmış takımdır ama buna rağmen özellikle son arjantin maçıyla beraber iyi sinyaller vermemektedir. en azından diğer takımlara biz yenilmeziz mesajını henüz hiç veremediler.

    hazırlık maçlarını takip edebildiğim kadarıyla uzun rotasyonunda yaşadıkları sorunlar yüzünden lebron james ve kevin love'ın da pivot olarak oynatıldığını gördüm. ama bu iki oyuncu da oyun doğaları gereği sürekli dışarı çıktıkları için, ikisi de çemberi koruyacak bekçi olarak oynayamadıkları için ciddi zaaflar vermekteler. takımda saf pivot olarak bir tek tyson chandler var ve asıl büyük öneme sahip istatistik işte burda göze çarpıyor. tyson chandler'ın sahada olduğu zamanlar abd takımı rakiplerine tam 83 sayı fark atmış. bu tyson'ın mutlaka en az 30 dakika süre alması gerektiğini gösteren muazzam bir fark. aynı şekilde istatistiği tersten yorumlarsak tyson chandler olmasaymış pota altı hallaç pamuğuna dönebilirmiş.

    24 temmuz salı günü pau ve marc gasol kardeşler ile serge ibaka'dan oluşan uzunlara karşı nasıl oynayacaklarını çok merak ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın