resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 120
    hurriyet gazetesinin haberine göre, inter'in kamp kadrosuna almadigi ve fenerbahce'nin gundeminde olan futbolcu. gelirse fener alex'in yerine alinabilecek en iyi ofansif ortasaha oyuncularindan birini almis olur. muhtesem bir on numaradir.

    ----alinti----

    inter’in kamp kadrosuna dahil etmediği sneijder’i aziz yıldırım çok istiyor. kanar-ya’ya ‘evet’ diyen portolu rolando’nun da, 4 yıllık sözleşmeyi imzalaması an meselesi.
    transfer döneminde egemen korkmaz, dirk kuyt, salih uçan ve hasan ali kaldırım’ı kadrosuna katan fenerbahçe, yeni bir taarruza daha kalkıyor. dış transferde görüştüğü isimleri sır gibi saklayan sarı lacivertlilerin, hedefindeki futbolcuyu bu sefer italyan medyası duyurdu; inter’de forma giyen wesley sneijder...
    mavi siyahlı ekiple iplerini koparma noktasına gelen hollandalı için fenerbahçe teklifte bulundu. yıldız oyuncunun, inter tarafından kamp kadrosuna alınmaması üzerine, sarı lacivertliler ümitlendi.

    temaslarını sıklaştırdı

    bazı internet siteleri, sneijder’in fenerbahçe’yi reddettiğini iddia etti. ancak diğer yandan da, sneijder için 20 milyon euro’luk bonservis ücretinin, f.bahçeli iş adamları tarafından karşılanacağı öğrenildi. aziz yıldırım’ın da bu futbolcuyu çok istediği belirtildi.

    ----alinti----
App Store'dan indirin Google Play'den alın