resim
Albert Riera Ortega
Görev:Teknik Direktör
Takım:G. Bordeaux
Yaş:42
Uyruk:İspanya
  • 1199
    biz taraftarız beyler. riera da profesyonel futbolcu.

    rierayı eleştirmemiz o kadar normal ki. evet astronomik bir ücret alıyor. evet ücretin hakkını vermiyor. evet ben de gitmesini istiyorum.

    ama, ki bu kocaman bir ama. rierayı isteyen bir kulüp var mı, yok ? bu ücreti sözleşmesi süresince rieraya vermeyi kabul etmiş miyiz biz kulüp olarak, evet. e arkadaşım, biz taraftarız, gitmesini istiyoruz çünkü aldığı parayla sağladığı fayda ve harcadığı yabancı kontenjanı çok orantısız değil mi ? e tamam da bu adam da profesyonel futbolcu be abi. cebini doldurmaya bakacak. tamam, melo bizi sevdi kabullendi mesela. çoğumuz bonservisinin alınmasını istiyoruz, ben de dahil. e yine çoğumuz baros'u çok sevsek de misyonunu tamamladı gitsin diyoruz, ben de dahil. amrabat var öte yandan, astronomik bonservis ödense de adam 1m euro gibi cüzi bir miktara oynamayı kabullendi. bizde oynamak için. diyeceğim odur ki, futbolcu da, taraftar da kendi çıkarını düşünür, bu kadar basit.

    bu adamın takımda yanlışını görmedik değil mi ? ne bileyim sorun çıkarmadı vs. ama performansı yetersiz, e evet abi yetersiz de bu adam elinden geleni yapıyor ve ispanyolların uyum süreci uzun sürüyor bu da bir gerçek. bu sene daha iyi olacaktır, ama eminim ki yine 2m euro parayı hakedecek kadar oynamayacak, kaldı ki 2.9m euro alıyor. hepsini geçtim, verebileceği maksimum fayda bu olsun. bu da tamam, aldığı parayı haketmedi şu an, haketmiyor da. hepsi tamam.

    e abi riera gelmiş yunanistandan buraya. herif ispanyol. herif kariyerinin son demlerinde. lan arkadaş kusura bakmayın da, siz riera'nın yaşında yurtdışında oynuyor olsanız cebinizi doldurmaya bakmazmısınız ? yan gelip yatarsınız demiyorum, oynarsınız elinizden geldiğince ama önceliğiniz cebiniz olur. riera da aynen öyle, elinden geldiğince oynuyor bana kalırsa. sorun çıkarmıyor, ne denilirse yapmaya çalışıyor. ama biz herife bu paraları ödemeyi kabul etmişiz, eşşek gibi de ödeyeceğiz afedersiniz. adam elinden geleni yapmaya çalışırken bir yandan da sözleşmesindeki parayı alacak. katar'dan bir piyango vurmazsa da büyük ihtimalle elimizde kalacak çünkü ispanya'dan kimse ona bu parayı ödemez, o da burada halinden memnun. kısaca muhtemelen riera kalır..

    transfer bu. alırsın tutar yada tutmaz. melo kağıt üzerinde daha riskli transferdi, aşı tuttu. riera ise tutmadı ki riera aceleye gelmiş bir transferdir arda turan sayesinde. en kötü ihtimal culio kalırdı. bizde bu adama ne bonservis öderdik, ne yıllık ücret.

    melo tutunca vaaaay, oooo. riera tutmayınca aoooooooooooo. ne aooo ne ? her transfer tutacak diye bir şey yok adamı hasan şaş'a bağlatmayın.

    riera tutmamış bir aşıdır, fatih hoca da elinden geldiğince maksimum verimi almaya uğraşmaktadır. ne riera'ya, ne yönetime sallamamalıyız bu yüzden. ha kendisine teklif gelir, bedelsiz bile olsa. göndermez yönetim, o zaman eleştirin abi eyvallah. yada riera çok yetenekli olur, disiplinsiz hareketleri olur, yine anlarım eleştirileri. lan bu adamın ne olduğu belliydi, bile bile getirdik o parayı verdik. riera sallanacak en son adam.. sallayacağımız birileri varsa, arda turandır. yada bilemediniz fatih terim'dir. fatih hocaya sallanmalı demiyorum ama rieraya sallamak emin olun daha mantıksız..
App Store'dan indirin Google Play'den alın