• 339
    fazla transfer çoğu zaman bize yaramamıştır. bu sebepten mümkünse melo'yu alarak kapatalım bu sezonu. bir sol bek mevzusu var ama orda yerli olarak hakan balta'dan daha iyisini bulmak pek mümkün değil. yedek olarak da sivasspor'dan ziya erdal'ı istesen, ona da en az 3-4 çekerler. sezonda 3 maç oynayıp oynamayacağı belli olmayan yedek bir sol beke de 3-4 verilir mi? vereceğimizi zannetmiyorum.

    zaten bu sezon bonservislere epey verdik. hiç çileğe mileğe bulaşmadan böyle bitirelim. hatta kadro şu an gereğinden fazla şişkin. riera, aydın yılmaz(yiğit'le benzer ve yiğit'e 3 ay önce 3 milyon euro vererek iyi kötü bir yatırım yaptık, bu sebepten kendisi), baros, sercan yıldırım(kiralık), -ceyhun gülselam'ı 4. stoper olarak düşünürsek- gökhan zan..bunların da tasfiyesi yapılabilir. hatta sabri sarıoğlu'yla sözleşme yenilenmeseydi o da rahatlıkla bu listeye girebilirdi.

    23-24 kişiyi aşmamalı kadro. aşmasın. geniş kadro çoğu zaman sıkıntı getirir, ki zaten imparator da öyle haddinden fazla geniş kadroları sevmez. geçen sezon play off zımbırtısına rağmen havuzu dar tuttu.

    muslera(ufuk+eray)

    eboe(sabri)-semih(dany)-ujfalusi(ceyhun)-hakan balta(çağlar)

    hamit(emre çolak+yiğit)-melo(yekta)-selçuk inan(culio)-engin baytar(amrabat)

    elmander(umut)-burak(necati)

    ideali 23'tür, böyle 24 yapıyor. bunların en az 18'si geçen sezon * şampiyon olan takımda oynar. o yüzden hiç çilek'ti, koca kafa'ydı bulaşmadan bu konuyu artık kapatalım. başka bir şeye doğru gitmeye başladı çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın