• 22
    2011 - 2012 sezonunda takıma katkı değeri çok düşük olmuştur. hatırladığım baros ve sercan'ın birer maç katkıları oldu. öyleki şampiyonluk maçımızda oyun takımımız için kilitlenmişken yedek kulübesine baktığımda yönetimi saydırmaya başlamıştım.

    2012 - 2013 sezonu şampiyonlar ligi maçları, sakatlık ve cezalı duruma düşecek oyuncular sebebiyle olası yedek kulübesini şimdiden düşünmek gerek yönetim uyuma derken galatasaray yönetimi hamit, burak, ambarat, dany ve umut ile ve geri gelen culio ile gerek ilk 11'e gerekse yedek kulübesine takviyeler yaptı.
    1 önceki yıl genelde 12 veya 13 kişi ile top oynayan galatasaray takımı bu yıl şl de hesaba katılarak gçlü bir yedek kulübesi ile yaklaşık 16-17 kişi ile oynayacak gibi. baros'un ve melo'nun durumu ise belli değil. geçen yıl sadece ilk yarı 17 maçta 5 kırmızı kartımız vardı.

    olumsuz yönler ise eboue, ambarat ve dany'nin afrika kupasına gidecek olması.

    ana hedef için takviye yapan yönetimin yatırımları umarım başarılı olur.

    taraftar olarak bizler destek ve sabır göstermeliyiz. özellikle golcülük sabır ve destek ister. golcülerimize her daim ümit ve destek vermemiz halinde şl'de çok iyi maçlar oynayacağımıza inanmaktayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın