• 1
    deniz tolga aytöre, fenerbahçe yönetim kurulu üyelerinden bir avukat. adnan öztürk'ün şu açıklamalarına karşılık olarak;

    http://www.sabah.com.tr/...urkten-tarlali-yanit

    öyle cevaplar vermiştir ki, ağızları açık bırakmış, insanları hayrete düşürmüş, adnan öztürk'ü de intiharın eşiğine getirmiştir...

    http://www.fenerbahce.org/....asp?ContentID=29979

    adnan öztürk: çiftçi vatandaşlarımızdan ricam tarlalarını hasat sonrası sürmeden önce anız ateşine maruz bırakmasınlar. toprağa hiç yararı olmadığı gibi ciddi zarar vermektedir. ve uzun dönemde verimliliğin kaybolmasına sebep olmaktadır.

    deniz tolga aytöre: saman, saban, tarla, hasat gibi kelimelerin anadolu’da neyi çağrıştırdığı açıktır. bu nedenle bu açıklamayı muhatap almamız ne yazık ki ’mümkün değildir’. bizim muhattabımız olsa olsa hasat zamanında kasasındaki 1.000.000 dolar’lık açığı nereye harcadığını açıklayamayan ’çiftçinin kendisi’ olabilir.

    müthiş gerçekten müthiş. zeka kokan açıklamalar. adnan polat'ın beraat ettiği bir davayla, kendi başkanlarının 6 yıl ceza aldığı davayı karşılaştırmak da "bu kafa neyin kafası" diye sordurtur adama. neyse.

    biz görevimizi yapıyoruz ve bu aklı başında avukat abimizi türk futbol ayar tarihi'ne altın harflerle yazıyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın