resim
Ulrich Van Gobbel
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Feyenoord U21
Yaş:53
Uyruk:Hollanda
  • 18
    hafızam beni yanıltmıyorsa ali sami yen'de bir kayseri maçı idi. eskiden rakip kalecilere laf atıp onların moralini bozabilmek için tam kale arkasına mevzilenirdik. efendim lafı uzatmıyayım. eski açık tarafındaki kale kayserispor'un, bende tam kalecinin arkasına denk gelen noktadayım. birden hakem bizim lehimize penaltı verdi. penaltı atışını forvetlerden biri kullanacak diye beklerken bir baktım ki bu hayvan penaltı noktasına topu dikip gerilmeye başladı. ulan acabamı diye kafamda tartışırken koştu koştu ve topa vurdu. heriften nasıl tırstıysam top bana gelir korkusuyla ta tribünde can havli ile kendimi yere atmışım. şimdi burada sana bu herifi anlatmak mümkün değil sözlükçü. hayvan bile demek azdır herife az. türkiyeye gelmiş en iri adam diyim sen anla.

    bir de 176 kişinin öldüğü bir uçak kazasından sağ kurtulan 3-5 kişiden birisidir. tahayyül et artık herifteki sağlamlığı.
    oynadığı dönemde takımın tüm penaltılarını bu ayı oğlu ayı kullanmış ve hiç bir kaleci kurtarmaya teşebbüs etmemiştir efenim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın