• 29
    sözlükte yapılan arda turan düşmanlığı değil arda'yı galatasaray'a bu formaya yakıştıramamaktır. kimseden arda için beter olsun, sakatlansın futbol hayatı bitsin şeklinde bir entry okumadım.

    arda turan'ı galatasaray'da bir daha görmek istememek ayrıdır, arda turan düşmanlığı yapmak ayrıdır. sözlükte herkes bu adam için yeni metin oktay dedi, 10 numara verilsin kaptanlık verilsin diye kıçını yırttı çok değil 2009 haziran'ında. ama o metin oktay'ın yolundan gideceğine medya maymunu olmayı tercih etti. sürekli gündeme gelme çabalarıyla, kendini galatasaray'dan üstün görmekle meşgul oldu.

    kanımca arda bu takımda kalsa şu güzelim takımın bile kimyasını bozardı. sırf gündemde kalmak için helin avşar'la, saba tümer'le gece kulüplerinde takılırdı. ayrıca ikidebir sözlükte dile getiriliyor galatasaray'ın çocuğu ona dil uzatmak kimin haddine bilmem ne. sana ne be adam arma, forma ayracı mısın ? sen mi biliyosun galatasaray'ı arda'nın mı benim mi daha çok sevdiğimi? arda 2 yıl sonra fenerbahçe'ye transfer olacak ve çubuklu tosun vol 2 olacak belki. daha takımdan ayrılır ayrılmaz orda burda galatasaray'a laf çarptırmakla meşgul olası bir fenerbahçe transferinde neler söyleyecek orasını sen düşün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın