resim
Mihăiţă Păunel Pleşan
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:41
Boy:1.85
Uyruk:Romanya
  • 2
    yanlış hatırlamıyorsam 2004-2005 sezonunda neredeyse galatasaray'a gelmek üzere olan, fakat yaancı kontenjanı yüzünden transfer edilemeyen rumen futbolcu. yabancı kontenjanına takılınmış ve akabinde elimizdeki yabancılardan hiçbirini gönderemeyince bu arkadaşı transfer edememiştik. daha sonraları bu arkadaş televizyonda, "galatasaray çok şey kaçırdı, bundan sonra benim yükselişimi sadece dışarıdan izleyebilirler" gibi iddalı bir söz söylemişti. (galiba serhat ulueren'in programındaydı)

    eleman galatasaray'a geleceğim diye bayağı heves etmişti. galatasaray forması ile televizyonda bol bol poz vermişi, baklava yemiş türk futboluna ve baklavaya övgüler yağdırmıştı.

    http://arsiv.sabah.com.tr/2005/01/16/spo104.html

    gel zaman git zaman bu adamın bir halt olmadığı oraya çıktı. bu transferin aklıma gelmesinin sebebi, bir zamanlar transfer yapılsında kim alınırsa alınsın mantığından tamamen arındığımızı düşünmemdendir. plesan alınmadı diye bayağı tepkiler doğmuştu yönetime. hatta fatih gökşen; "hasan oynar forvet arkasında gerekirse, bu kadar büyütülecek bir mesele değil" demişti. birde biz bu arkadaşla ilgilenirken, klübü steau bükreş'te istiyor demişti. steau başkanıda onaylamıştı plesan'ı istediklerini. işin ilginç yanı biz bu arkadaşı transfer demeyince steau bükreş'te etmedi.

    galatasaray'ın gündemindeyken hep şu golü dönüyordu spor haberlerinde;

    http://www.youtube.com/watch?v=XfOhPR41ASU

    yıllar sonra anladık ki meğerse bu gol milli takım kariyerinde attığı tek golmüş;

    http://en.wikipedia.org/...9B%C4%83_Ple%C8%99an
App Store'dan indirin Google Play'den alın