resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 669
    bonservisi ne olursa olsun içime sinmeyen futbolcudur. bu adam kayseri'ye ilk geldiğinde hasssssss...binallah demiştim, gözlerime inanamamıştım. geçen sezon da mükemmel işler yaptı kayseri'de. ama yok arkadaş. bi türlü içime sinmedi.

    içime sinmemesinin nedenlerinden birisi daha önce de belirtildiği üzere 4-3-3 e dönme ihtimalimiz, işleyen makineyi bozma olasılığı. bu adamın bize transferi garip şekilde bana alexis sanchez'in barcelona'ya transferini anımsattı. alexis udinese'de bencil oyunuyla sivrilmişti ama barcelona'ya gidince bu özelliğini törpüledi. daha paylaşımcı bir adam oldu.

    şimdi amrabat'ta 4-4-2 de nasıl oynayacak merak etmekteyim. bencilliğini törpüleyebilecek mi, sağlam pres yapabilecek mi, beline yardım edebilecek mi? bunların hepsi muamma. umarım fatih terim'den bu düzende nasıl oynayacağını kapar.

    ancak şu an oynadığımız sistemde benim açımdan culio>amrabat. culio takıma şu anda daha faydalı bir oyuncu. çalım atar, pres yapar, ara pası atar, orta keser, defansa kadar adam kovalar... ama bakalım zamanla amrabat da böyle bir canavara dönüşebilecek mi? amrabat'ın en önemli özelliği adam eksiltebilmesi ki culio'nun yaptıklarını da yapabilirse çok fark yaratır. ama bakalım... yine de içime sin-mi-yor!
App Store'dan indirin Google Play'den alın