• 23
    kadroyu bireysel olarak elinize aldığınızda gayet iyi bir takım çıkıyor ortaya.

    ricky rubio, kevin love gibi kendileri için üst düzey iki oyuncuları var. rubio geçen sezonu 106p / 8,2a ile tamamladı ki bu adam çaylak ve henüz 21 yaşında. saha görüşü mükemmel bir isim. 5-6 sezon sonra kendisi nba'in sayılı guardlarından olur, belki de o kadar bile beklemesine gerek yok. kevin love'u anlatmama gerek yok, adam abd milli takımında oynuyor, üstelik beyaz*. ribaundlardaki etkinliği ve yay gerisindeki performansı bir 4 numara için çok iyi. dirk nowitzki'den sonra nba'in en iyi 4 numarası bence, dirk hof olarak emekli olursa love da 1 numara olacaktır zati.

    bunun dışında geçen sezon gayet iyi performanslar gösteren nikola pekovic, jj barrea ve luke ridnour gibi isimler de kuşkusuz ki wolves için bulunmaz hint kumaşı görevi görüyorlar. pekovic bu seneye kadar çok etkili bir isim olamasa da bu sene organizasyonda kendisine yer buldu ve layıkiyle görevini yerine getirdi. 14p / 7,5r ortalamaları çok iyi. jj barrea geçen sene fa piyasasındayken lakers'ta görmek istediğim bir oyuncuydu, wolves'a gitti ve orada kendine yer buldu. iyi de oldu. ridnour da işini gösterişsiz yapan ve asist ortalaması iyi olan bir oyuncu. rubio'nun yükünü hafiflettiğinden önemi de artıyor pek tabii.

    rubio - ridnour - love - pekovic gibi isimlerin yanında takımda sırıtan tek bölge 3 numara gibi gözüküyor. orada da derrick williams oynuyor genelde ama çaylak oyuncunun asıl mevkiisi 4 numara. ersan ilyasova gibi yani, 4 numara asıllı 3 numara oyuncusu*. fakat 3 numaradan, diğer bölgeden gelen verimi alamıyor takım.

    söylentilere göre wolves portland tb'den nicola batum için derrick williams + draft hakkı teklifinde bulunmuş. reddedilmiş tabii teklif. bu sene wolves büyük ihtimalle play-off yapar ve draft hakkının bir önemi kalmaz çünkü. fakat bazı söylentilere göre portland, ridnour + derrick williams + draft şeklinde bir teklife sıcak bakabilirmiş. bu transfer hamlesi gerçekleşirse wolves için mükemmel bir şey olur tabii.
App Store'dan indirin Google Play'den alın