resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 652
    psv'ye sonraki satış yüzdesini de biz verecekmişiz. 8 milyon euro kayseri, 2 de psv diyorlar. normalde bu 2'yi kayserispor'un psv'ye vermesi lazım ama onu da bize kitlemişler. inanılır gibi değil.

    hani futbolculuğunu tartışmaya gerek yok da, bu fiyatlar, bu transfer öyküsüyle iyi oynaması yetmez, çok iyi oynaması lazım amrabat'ın.

    çok eksiyle geldi çünkü. bugün tabata bu kadar yerin dibine sokulduysa tamamen o fiyat yüzünden. yoksa o kadar rezil bir performans sergilemedi tabata beşiktaş'ta. ya da mehmet topuz..normalde de vasat futbolcu ama daha vasat gözükmesinin sebebi kendisine verilen bonservis.

    amrabat'ta da aynısı olacak. ki bu adamın bir de 4-3-3'e döndürme ihtimali var bizi. sistem için çok önemli bir dişli olan engin'i kesecek olmasına mı üzüleyim, verilen bonservise mi yanayım, kayserispor'un istediği er ya da geç alıyor olmasına mı sitemleneyim, psv'ye verilmesi muhtemel olan 2 milyon euro'ya mı güleyim bilemedim.

    iyi futbolcusun. ama transferin hiç içime sinmedi amrabat. seni seviyorum. kayserispor'da kalıp aşk acısı çekmeye devam etseydin daha çok severdim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın