resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 651
    transferine sevinenlerdenim fakat bahsetmeden de geçemeyeceğim bir olayı var amrabat'ın. 2011-2012 sezonundaki 2-0 kazandığımız kayserispor deplasmanında çok iyi oynayan amrabat, bir pozisyonda yerde kalan elmander'in çaktırmadan bileğine basmıştı. tıpkı lugano'nun wagner'e yaptığı gibi...

    yanlış anlaşılmak istemem. kapanmış gitmiş bir olay zaten ama amrabat umarım bu tip hareketleri bizim formamızla da yapmaya kalkmaz. yeni sezonda zaten tüm şerefsizler üstümüze oynayacağı için futbolcuların davranışlarına dikkat etmeleri lazım. yoksa adamlar madeni buldu mu amrabat'tan girer fatih terim'den çıkar.

    ha bu arada şerefsiz dedim de aklıma geldi. hani güzide spor medyamız bizim amrabat'ı kayserispor maçından önce ayarttığımızı söyleyip durdu ya. kuyruklu yalan. yukarıda bahsettiğim maçta sahanın en iyilerinden biri olan amrabat'ın o performansı fatih terim'in dikkatini çekmiş, ertesi gün de medyada terim amrabat'a hayran kaldı haberleri çıkmıştı. yani tüm olay maçtan sonra oldu. buraya not düşeyim dedim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın