resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 649
    bakıyorum da amrabat'ın savunmaya az yardım ettiği ağızdan ağıza yayılarak her yerde konuşulmaya başlandı. gürcan bilgiç'in de bu konudaki yorumu aynı. amrabat'ın takım savunmasına katkısının az olduğu için galatasaray'ın geçen seneki takım direncinden uzaklaşacağı yönünde.

    amrabat çok güçlü bir oyuncu ve fizik kondisyon olarak takımdaki bir çok oyuncudan üstündür. takım savunmasına katkı vermemesi veya az katkı vermesi gibi bir durum söz konusu değil. kayserispor'da bir çok maçta bütün hücum organizasyonlarında kendisine bel bağlandığı için zaten savunmaya katkı yapmasını beklemiyorlardı. ancak özellikle kayserispor'un büyük takımlarla oynadığı maçlarda eğer kendisine sol açık oyuncusu gibi görev verilmişse savunmaya çok katkı sağladığını görebilirdiniz.

    özet olarak kendisinin fatih terim'in taktiksel anlayışına çok uygun bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. dinamik, güçlü ve yetenekli bir oyuncu. kendisi 2012-2013 sezonunda çatır çatır savunma yapacaktır. kütür kütür de asist yapacaktır aynı zamanda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın