• 72
    entry'mi girmeden önce bir konuya açıklık getiriyorum. bana miami fanboy'u diyecek adamı galatasaray fanboy'u diye çağırırım. miami sıçarken de miamiliydim, lebron geldiğinde de miamiliyim.

    gelelim diğer saçma sapan argümanları çürütmeye.

    ray allen'ın durumu ile hakan şükür'ün olası fenerbahçe transferinin alakası yoktur.ray allen 3 takımda da hemen hemen eşit süreler oynamışken hakan şükür kariyerinin açık ara en büyük bölümünü galatasaray ile geçirmiştir. ray allen'ın transferinin futbol karşılığı olsa olsa sergen yalçın olur.

    ayrıca sen oyuncunu sürekli takas malzemesi yaparsan, o oyuncu gitmek isteyebilir.

    ray allen, juwan howard'ın on katı daha fazla rol alacaktır. sizin gibilere kalsa battier de oynamayacaktı doğru düzgün. adam ilk beş süresi aldı playoff'ta.

    rajon rondo'yu da sürekli yıpratıyor danny ainge. önce en yakın arkadaşı perkins'i saçma sapan bir takasla yollayıp celtics'in düzenini alt üst ettiler. sonra gasol ile takas etmeye çalıştılar. yetmedi, westbrook ile takas etmeye çalıştılar. danny ainge'in salaklıkları sürerse celtics'ten ayrılabilir.

    bu arada haslem reyiz'i örnek olarak verirken küçümsemeyin. git joel anthony ile dalga geç, ne bileyim bosh ile lebron ile dalga geç ama haslem reyiz'i malzeme konusu yapma. ray allen'ın gidişini eleştiriyorsan, haslem'ın davranışlarına saygı duyup onunla hiçbir şekilde dalga geçmemen gerekir.

    not: eğer miami'nin rezil olmasını bekliyorsanız daha çok beklersiniz. bu takım %100 konferans finalisti, %90 nba finalisti, %85 de şampiyondur. hele hele eski toprak takımlar bir bir dökülürken, bulls tom thibodeau'nun mallıkları yüzünden sakatlık problemleri ile uğraşırken ve oklahoma city'nin koçu scott brooks'ken fazla ümitenmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın