resim
Albert Riera Ortega
Görev:Teknik Direktör
Takım:G. Bordeaux
Yaş:42
Uyruk:İspanya
  • 1179
    geçen sene katkısı olduğu maçlar oldu ama genelde iyi değildi. kolay kolay gönderilemeyeceği belli. yaşı genç değil, yıllığı yüksek. teklif gelmez, gelse riera gitmez, vesaire vesaire. bu kısmı hepimiz biliyoruz. ancak şu var- taraftar kesinlikle kendisine tavır almamalı, bu hiç bir şeyi çözmez. aksine destek olmalı, performansını yükseltmesine ve kendine güvenini kazanmasına yardımcı olmalı.

    çünkü riera vurdumduymaz bir oyuncu değil. paraya konup yatan bir oyuncu değil. sadece kazandığı paranın fazlalığı bizi öyle düşünmeye itiyor. kötü oynadı çünkü fiziksel olarak yetersiz kaldı, futbola uyum sağlayamadı. yoksa ben riera'nın yanından geçen adama dönüp bakmadığını, boş adama pas vermediğini hiç görmedim. denedi, olmadı. ama bu deneyecek ve yine olmayacak anlamına gelmiyor.

    bir çok kişi sporx'in bu haberini bıkkınlık içinde "eeeh" diyerek karşılayacak, ama doğru olduğu ölçüde çok iyi bir haber bu, hatta müthiş bir haber. verim alabildiğimiz bir riera paramızın karşılığı demek. sol bekte verim alabildiğimiz bir riera bundan da fazlası, taktik açıdan büyük bir koz demek.

    umarım hepimizi yanıltır ve önümüzdeki sezon çok başarılı olur. taraftar olarak görevimiz de bunun gerçekleşmesi için her şeyi yapmak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın