resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2438
    bir ay boyunca, avrupa'nın en iyi 16 milli takımını izledik hep birlikte. elliye yakın merkez orta sahanın performanslarını, üst düzey bir turnuvada görme şansımız oldu fakat bireysel olarak melo'dan, ya da ikili olarak melo-selçuk'tan daha iyilerine rast gelemedik pek. turnuva öncesinde şampiyonluğa aday gösterilen hollanda bile bu mevkide de jong ve van bommel gibi yetenek fakirlerine şans vermek durumunda kaldı, haliyle de yalan oldular. ispanya da dahil olmak üzere, -busquets'in yerine- her takımda oynayabilirdi melo eğer uygun bir pasaporta sahip olmuş olsa idi.

    turnuvada forma giyenler arasından, melo'dan daha iyidir hacım bu adam deyip, saymaya kalksanız, bir elin parmaklarını geçeceğini sanmıyorum bulabileceğiniz isimlerin. o yüzden, daha iyisi xabi alonso'dur diyenler, nispeten haksız değiller kesinlikle. haksız olduklarını düşünüyorsanız, melo'nun iyisi xabi alonso oluyomuş vay amk, diyeceğinize sayın bir iki isim de şu futbol cahilleri de nasiplensin azıcık engin bilgilerinizden.

    geçen seneden farklı olacak bu sene, 6 tane süper final maçı yerine, bu sefer sadece adı değil, kendi de süper olan 6 tane şampiyonlar ligi maçı olacak takvimde, kim bilir belki daha fazlası olacak. 6 derbi oynadık arena'da geçen sene, dört tanesini kazanamadık, birinde de beşiktaş'ı anca son dakikada yenebildik. şampiyonlar ligi'nde iç sahada böyle puan dağıtma lüksümüz yok pek. bir üst seviyeye çıkalım derken, takviye, transfer derken, şampiyon kadronun temel taşlarından birisini yalandan yere kaybetmek noktasına geldik.

    şampiyonlar liginde, gruptan çıkıp sadece bir üst turda oynamanın eşiti 2011/12 sezonunda minimum 5.4m euro olmuş. (3'ü gruptan çıkma, kalanı gruptaki puana bağlı olarak) melo'ya vermemek için direndiğimiz paraların bir kaç misli kaçıcak bi tarafımıza, o zaman rahat edeceğiz herhalde. yarın melo çıkıp, asgari ücret, yol bi de yemek verin abi yeter ne iş olsa yaparım falan mı diyecek diye bekliyoruz? sercan, ve yiğit gibi futbolcu müsveddelerinin bonservislerine üçer milyon yuro saydık. ne iş yaptığı meçhul riera'ya ve yeni aldığımız hamit'e 3m euroluk kontratlar verdik, bu sene kaçar dakika oynayacakları meçhul necati ile sabri'ye de 1.5m euro civarında para ödeyeceğiz, daha amrabat için kayseri'ye de 8.5 vericez, aman melo'cum senden fedakarlık bekliyoruz, durum bildiğin gibi değil. yersen tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın