resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2437
    metin oktay (sadece köşe yazılarını okurdum sağlığında, nur içinde yatsın.) haricinde (ya da ona eşdeğer diyeceğim ama o kalibrede adamlar kalmadı be sözlük.) hiç bir futbolcuya bu kadar ilgi göstermemek lazım yoksa karşılığı acı olur. yerli, yabancı olması değiştirmez bu görüşü, lakin melo oynadığı sezon boyunca damarındaki kan sarı-kırmızı akan pek çok delikanlıdan daha çok faydalı olmuş, kulübü de benimsemiş (her ne kadar sahada yaptığı işlerin bir kısmı beni cidden rahatsız etse de) kısacası ten uyumu oluşmuş.. durum böyle iken biraz kendisi biraz yönetim karşılıklı adım atacaklar, adam haklı olarak reira'nın o kadar para aldığı yerde onun aldığından daha azına imza atmaz ve ..kerim böyle fenerbahçe'yi der. (nitekim ..kti de)

    işin yönetim kısmına gelince bize pek laf etmek düşmez, herhalde bir bildikleri vardır, elinde her an patlamaya hazır bomba var, zamansız çekersen pimini elinde patlayabilir, geçen sezon ki olayda olduğu gibi.

    melih ağabeyin dediğinden yola çıkarsak menajeri böyle bir oyunun içine girdiyse kendisine tavsiyem menajeri hemen kovmasıdır. zira bizim verdiğimiz parayı kimse vermez, buradaki havayı, ortamı da bulamaz, rusya imiş, katar imiş geçiniz efendim.

    yine bir paragraf laf ettim, kendim bile sıkıldım yazdığımdan....

    tatili bırakıp bir an önce gelip imzayı atıp takımla beraber idmanlara çıkması gereken pitbull'umuz. uzadıkça ota saracak işler çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın