• 35
    fenerbahçe'ye ceza verirlerse beni şaşırtacaklar açıkçası.

    fifa ve uefa'nın zaten temiz olmadığını son zamanlarda gündemi biraz takip eden varsa görür. daha 90'larda on milyonlarca dolar rüşvet alan bir başkana sahip olan bir organizasyondan bahsediyoruz. o zamandan beri yapılan her uluslararası turnuva için de rüşvet söylentileri bilinmeyen şey değil.

    üstüne bir de daha önce şikenin üzerini kapatma konusunda tecrübesi olan ve "türk futbolunun iyiliği" için uefa içi propaganda yapan şenes erzik'in de bir ceza beklemediği yönündeki açıklamalarını ekleyince, bir ceza çıkmayacağı ortada.

    tarihe geçtik gerçekten. bir takım şike yaptı, hem de 10'un üzerinde maçta. başkanı federasyon başkanını tehdit etti, hakemleri seçti, fikstürü belirledi, teşvik verdi, yalan haber yaptırdı, federasyondan haksız avans çekti. yargı tarafından suçlu bulundu. tek bir ceza dahi almadılar. ne puan cezası, ne küme düşme, ne para cezası, ne başka bir şey. aksine "çok zorluklar çektik", "3 temmuz başlayan süreç" laflarıyla mağdura bağladılar. ve en önemlisi, hakedene kupayı vermediler.

    emeği geçen herkese şimdiden teşekkür ederim, beni ülkemden utandırdığınız için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın