resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2428
    büyük ihtimal ile en çok of alacağım entry budur. of verecekseniz de bir okuyun hafızlar, yazıktır.

    melo çok iyi oyuncudur fakat bizim taraftarımızın bir huyu vardır bilirsiniz, bir şeyin bokunu çıkarmazsak olmaz yok efendim türkiye'nin en iyi ortasahası yok efendim kendisinin bir üst seviyesi lampard v.b oyunculardır ... öncelikle bunları bir geçelim lampard falan hikaye melo'yu 10'la çarpın yine lampard, gerrard ayarının bir alt seviyesi olamaz. gelelim esas meseleye melo alınmalıdır fakat alınmıyorsa da bence bir bildiği vardır yönetimin çünkü kimse böylesine takıma oturmuş, taraftarında sevdiği bir oyuncuyu takımdan ayrı düşünmez, o yönde bir hamle yapmaz.

    bir de ikinci seviye galatasaray taraftarı var melo gelmez ise forma almam ve burak, hamit, amrabat transferleri boşa gider diyen kesim. bu arkadaşlara bulaşmamak lazım onlara kızmamak lazım, sanırım ne dediklerinin farkında değiller ne demek forma almam, ne demek diğer transferler boşa gider. çokta umrundaydı galatasaray'ın senin forma alman, kardeşim önce şunu bil galatasaray sana muhtaç değil sen almazsan başkası gider alır, muhtaç olan sensin.
    diğer transferlere gelirsek hiç birinin melo ile alakası yok melo ile de başarılı veya başarısız olurlar melo'suzda başarılı veya başarısız olurlar.

    benim genel kanım melo alınmalıdır.
    fakat ortalığı bu kadar velveleye vermenin bir anlamı yoktur.
    yönetim bu konuyu gerektiği şekilde çözecektir, onlara inancım tamdır.

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın