resim
Emmanuel Eboué
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Bek
Yaş:41
Boy:1.78
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1266
    --- alıntı ---

    "bir gün terim beni çağırdı..."

    galatasaray'ın yıldızı eboue, sezona başlarken yaşadığı sorunları terim sayesine nasıl aştığını anlattı.

    galatasaray'ın yıldız futbolcusu emmanuel eboue, avusturya kampında sabah gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

    geçtiğimiz sezon şampiyonlukta önemli etkisi olan fildişili oyuncu, galatasaray'a gelmekle çok doğru bir karar verdiğini de bir kez daha yineledi.

    işte eboue'nin açıklamaları...

    "geçtiğimiz sezon şampiyon olmamız hiç de kolay olmadı. böyle bir takımın şampiyon olması lazımdı. çünkü sezon boyunca çok iyi çalıştık ve iyi oynadık sonuna kadar da bu şampiyonluğu hakettik. oynadığımız takımların içinde bizi derbiler ve özellikle gaziantep ve bursa zorladı."

    "bir gün fatih terim beni çağirdi..."
    - sezona kötü başlamıştım. hocam, takım arkadaşlarım ve yeni bir ülke... hemen alışmak zordu. bir gün fatih terim beni çağırdı, yanında yardımcı hocalar vardı. 'sorunların mı var?' diye sordu. yakından ilgilendiğini hissettirdi. o andan sonra 'bu ilgiye nasıl karşılık verebilirim?' diye elimden geleni yaptım. hatta terim'e 'benden neler istiyorsunuz, bana bunları söyleyin, elimden geleni yapayım' dedim. tüm sorunlarımı çözdük.

    beşiktaş maçında yaşadığım ırkçılık olayı başıma ilk defa geldi. ben hayatta herşeye hazır olan bir insanım. yaşadığımız sürece başımıza bu tip olaylar da gelebilir. sağolsun hocalarım ve takım arkadaşlarım bana bu konuda da çok büyük bir destek vererek bu olayı bana çabuk unutturdular, umarım böyle şeyi bir daha yaşamam.

    avrupa'da başari zamani
    g.saraylı futbolcu eboue, takıma bu sezon transfer olan dany için de konuştu.

    eboue, "gaziantepspor maçlarında tanıştım. iyi bir futbolcu. yeni gelen arkadaşlarımızla daha da güçleneceğimizi düşünüyorum" dedi. gelecek sezon mücadele edecekleri şampiyonlar ligi için de konuşan eboue, "orada g.saray'ı en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. g.saray'ın daha önceki avrupa başarılarının tekrar etmesini istiyorum" ifadelerini kullandı. eboue, arena'daki atmosferi de aradığını belirterek, "taraftarlarımızı özledim" diye konuştu.

    --- alıntı ---

    sabah
App Store'dan indirin Google Play'den alın