resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2418
    4. fatih terim, juventus'la bonservis pazarlığına el atmış. başta ali dürüst'ün katkılarıyla bonservis işini çözüme kavuşturmuşlar. bu noktada bir sıkıntı yokmuş.
    3. menejerinin para istemsi normal. transfer edilen her oyuncunun menejerlik ücreti vardır. transferi için sorun teşkil etmiyor.
    2. fatih terim geçen sene yaşanan kavga olayı olmasaydı transferin bukadar uzamasına izin vermezdi. bu disiplinsizliğin cezasını şu an melo'dan çıkartıyor. şampiyon olmuş takımın en önemli parçlarından birini, takım arkadaşlarından binlerce kilometre uzakta bırakmak verilecek en ağır cezalardan biri. ancak takımda böylesine bir disiplin problemi tekrar yaşanmasın diye galatasaray'da oynamak istiyorsan bizim şartlarımızı kabul ediceksin taktiği izleniyormuş.
    1.melo'ya avrupa kulüplerinden ciddi bir teklif yokmuş. brezilya'ya dönmek de istemiyor kendisi. yıllık alacağında indirim istenmesinin sebebi buymuş.

    transferi şu aşamada sadece kendisine bağlı. biz son teklifimizi yaptık. melo'da bir profesyonel olarak elindeki şartları değerlendirecek. ama melo'da artık bizi gerçekten istediğini kanıtlamalı ve şampiyon takımın lider oyuncularından biri gibi davranıp paradan çok bizle olmayı seçmeli. bu sürecin daha fazla uzamaması lazım. umarım takım istanbul'a döndüğünde aramızda olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın