• 17
    tam olarak şöyle oluyor:

    galatasaray'ın yarı efsanelerinden necati..iyi golcü. iyi golcüden de öte iyi futbolcu. her haliyle. bir dönem galatasaray'da oynadı. müthiş maçlar çıkardı. sonra antalyaspor'a gitti. orda da iyi maçlar çıkardı. sonra ihtiyaç duyduk, fedakarlık yaparak geldi. şampiyon yapanlardan biri oldu. ücretinde doğal olarak bir artış istedi. çok zor aldı ama aldı. şu an 1.1'e oynuyor. seveni çok az.

    king baros :( holosko'nun bir model üstü. altı da olabilir. emin değilim. kariyerinde 10'u geçtiği sezon neredeyse olmamasına rağmen ilk sezonunda mevsimsel form+penaltılarla king oldu. son 2 senedir rezil bir halde. top oynamıyor. bugün aldığı para 2.5..necati'ye 1.1'i üçüncü görüşmede binbir zorlukla verenler kendisine hiç düşünmeden 2.5'u veriyor. yabancı. yabancı olduğu için de yabancı kontenjanından yiyor. bugün bir anket yapılıp 'necati mi-baros mu?' dense, %80 kendisi çıkar. neredeyse galatasaray'dan fazla seviliyor.

    aslında bu sadece taraftarda da değil. necati'ye 1.1'i üçüncü görüşmede, anasının amı kadar madde koydurtarak veren yöneticilerde de var.

    var yani. bu amına kodumun şeyi var. ve hiç de gitmeyecekmiş gibi duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın