resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 634
    gelişi, holosko'nun beşiktaş'a gelişine benzedi. taraftarı mutlu etmiş, aşk dolu, tutku dolu, engel tanımayan, gurur okşayacak bir transfer.

    astronomik bonservisi, akıllara mehmet topuz'u getirdi. transferin çetrefilliği, verilen çılgın bonservis, kayserispor'un istediğini er ya da geç alması..

    bu tip sokak futbolcularını hep sevdim. zaten kendisinin futbolculuğu, yetenekleri tartışılmaz. ama şu sistemde ne vereceği tartışılır.
    maaşı tartışılmaz. ama verilen bonservisin çılgınlığı üzerine sabahlara kadar konuşulur.
    kendisine verilen bonservis bedeli melo'ya verilmezse günah keçisi olur.

    amrabat'ı seviyorum. benim geçen sezon izlediğim imparator'un 4-4-2'sinde 900 bin avro'luk engin baytar'ın verdiği katkının çeyreğini, 160 bin avro'ya oynayan emre çolak'ın verdiği katkının yarısını veremez.

    veremediği gibi sistemin işlerliğine de ket vurur.

    ha derseniz ki, iyi tamam, kanatsız oynuyoruz. ama bazen oyun sıkışıyor. skor bulamıyoruz ve kanat oyuncusuna ihtiyaç duyduğumuz anlar oluyor. o anlarda aydın giriyor ya, işte şimdi amrabat girecek..

    bu da yanlış olur. hani elbette aydın'ın gireceği yerde bundan sonra amrabat'ın girmesi çok çok daha iyi ama oyuna 60. dakikadan sonra giren bir adama da 8 milyon euro bonservis verilmez. veremezsin. çünkü real madrid değilsin.

    sevgiler.

    melih şabanoğlu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın