resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2413
    bir futbolcu "fazla defansif" olup takımının o sezon en çok gol atan forvetiyle aynı sayıda gol atıyorsa (12) ben böyle defansif adama kurban olurum. tabi burada verdiği defansif katkı ve takıma sağladığı psikolojik rahatlıktan -bilhassa kadıköy'deki fenerbahçe maçları ve diğer derbiler- bahsetmiyorum bile.

    fernandes'li beşiktaş'ı da, baroni'li fenerbahçe'yi de ezen melo'lu galatasaray. baroni'yle fernandes melo'dan iyiyse neden derbilerde fark yaratamıyor? hatırladığım kadarıyla beşiktaş'a 2, fenerbahçe'ye 1 golü var.

    ayrıca attığı golün 4'ünün penaltıdan 4'ünün karambolden olması golün değerini değiştirmiyor. apış beşlik mantığıyla oynanmıyor futbol.

    kimse kimseyi beğenmek zorunda değil. hatta ezeli rakiplerin oyuncularını da yeri gelir kendi takımındakilere tercih edersin, aksi geçerli diye bir kaide yok. amma ve lakin melo-fernandes-baroni karşılaştırması göte göt demek değildir, en fazla pipi falan demektir. melo'daki istikrar baroni ve fernandes'te yok da. ayrıca dünya'nın hangi takımında ezeli rakibine bülüğüyle klas gol(ler) atan adam var?

    çıkarımlar :
    1- fazla defansif
    2- cenk işler > okan yılmaz > johan elmander :(
    3- baroni'nin ağlayarak yaptığı gol sevinci çok sevimli.

    not : fazla miktarda alınan alkol zararlıdır.

    düzeltme : tozsoy'a uyarı için teşekkürler. beşiktaş'a 3 golü vardı. doğru. (+imla)
App Store'dan indirin Google Play'den alın