resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 2403
    elbette yeri doldurulmayacak oyuncu değildir ancak kendisinin maliyetinin daha azına melo'dan daha iyisini bulmak da zordur. hele de melo'nun yerine hamit oynarsa şimdiden söylüyorum bir çuval inciri berbat ederiz.

    abi kırk yılın başında dengeli bir kadro kuralım dedik ya illaki bir yerden patlak vereceğiz. zamanında hücumda arda, kewell, baros, keita'yı oynatan takım defansta servet ve gökhan zan ile oynuyordu. bu apaçık dengesizliğe dikkat çektiğimizde futbol cahili ilan edildik. sonra ne olduğunu da gördük zaten bahsetmeye gerek yok.

    bugün orta sahası taş gibi olan kadroda melo'nun yerine hamit oynasın demek, o güzelim hücum hattı olan takımın defansını servet çetin ile gökhan zan'a emanet etmekle eşdeğer. hiç boşuna ya tutarsa işlerine girmeyin. bu kulübün ya tutarsa politikasından çok çektiğini biliyoruz. çok acı tecrübeler yaşadık. ne olur bozmayın şu dengeli kadroyu.

    melo'nun ortasahadaki direnci sayesinde çok maçı 1-0 öndeyken rahat bir şekilde oynadık hatta ikinci golü de bulduk. işte bu direnci hamit gösteremez bu açık ve net. her şeyi geçtim; takım savunmasıyla ön plana çıkan ve bu özelliği sayesinde şampiyon olan takımımızın en önemli parçası melo giderse takım savunması da büyük darbe yer.

    şahsen skibbe ve rijkaard döneminin ''yediğimizden bir fazlasını atarız aga sen raat ol'' ekolünün bu kulübe bir daha uğramasını istemiyorum. bu saçma zihniyet yüzünden başımıza gelenleri hatırlayın derim.

    edit: şimdi de yerine dany oynar deniyor. katil edersiniz insanı yeminle...
App Store'dan indirin Google Play'den alın