resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 1193
    bahsedildiği gibi fenerbahçe'nin daha yüksek ücret önermesine rağmen ya da diğer takımlardan gelen daha iyi tekliflere rağmen sözünü tutup* bizi tercih ettiyse helal olsun. açıkçası fenerbahçe'ye gidebileceğini düşünmedim değil. az da olsa ihtimal veriyordum, kendisinden özür diliyorum. takımımızın en önemli isimlerinden olacak avrupa'da yeniden tarih yazarken.

    oyun anlamında belki selçuk inan etkisi gösteremeyecek olsa da(u: zaman ne getirir bilinmez ama selçuk çok farklı bir oyuncu. onun yaptığı katkıyı xavi gelse ondan alamayız diye düşünüyorum; şaka değil. selçuk, xavi'den iyi demiyorum ama daha fazla katkı alamayız xavi'den.) psikolojik olarak aynı etkiyi çoktan yarattı. fenerbahçe taraftarı ortalıkta "bizim çok paramız var. binecez üstüne, vuracaz kırbacı. fenerbahçe büyüklüğü..." vs. diye dolanırken en iyi yerli oyunculardan birinin daha galatasaray'ı tercih etmesi zaten farkında oldukları büyüklüklerinin ölçüsünü onlara bir kez daha hatırlattı zira.. hemen ardından burak yılmaz bombası da büyük bir darbe daha oldu onlara. amrabat'ın müthiş fedakarlıklarda bulunarak bize gelmek istemesi de son vuruş oldu. zira isteseler amrabat'ı da alabileceklerini iddia ediyorlardı. neyse, kendileri neyin ne olduğunun farkındalar zaten..

    bu transfer bir çok açıdan iyi bir transfer. joker oyuncu en başta. oynayabileceği mevkiileri herkes biliyor, tekrar yazmaya gerek yok. ama asıl önemi 2 sezon sonra * ortaya çıkacak bu transferin. zira ilk 11'de en fazla 5 yabancı oyuncu oynayabilecek kural gereği. bu da epey belimizi bükecekti. 2000 li yıllardaki müthiş yerli iskeletimizi kaybettikten sonra bir daha iflah olmamıştık. yanlış transfer politakaları, ekonomik sıkıntılar vs. derken kadromuz hep eksik kalıyordu yerli oyuncu açısından. nihayet geçen sezon* selçuk inan ile başlayan yerli iskeletini kurma operasyonu başarı ile devam ediyor. engin, necati, umut derken hamit ve burak yılmaz da geldi..

    kendisini süper lig'te muhtemelen 4-4-2 nin sağ açığında göreceğiz daha çok. eboue ile sürekli yer değiştirecekler. sol bek ve başlı başına savunma sıkıntısı yaşanan ligimizde rakibin sol kanadını felç edecekler eboue ile birlikte.

    yıllardır beklenen transferdi, geçen transfer sezonunda* çok yaklaşmıştık; kısmet bu transfer sezonunaymış.*

    hoşgeldin aslan!
App Store'dan indirin Google Play'den alın