• 60
    çok net gereksiz kampanadır. formalar bize yüzde(%) olarak en az para kazandıran ürün. 120 liralık formadan kazandığımız para 20 liraya yakın. çünkü formadan gelen paranın çok büyük kısmını üretici firma falan alıyor.

    1 milyon formadan 20 lirayla yaklaşık 8-9 milyon€ kar ederiz evet çok güzel gözüküyor ama dikkat edilmesi gereken şu ki 1 milyon forma gerçekten büyük bir hayal. 30 milyon galatasaray taraftarından bahsediliyor da bunların yarısının zaten forma alacak parası yok, büyük bir çoğunluğu koftiden gsli, diğer yarısı da çoluk çocuk anne dede nine. hikaye yani geçin o işi.

    şimidi biz bu kampanyayı niye yapıyoruz? takımımız para kazansın diye. buna dayanarak;

    örneğin hali hazırda metin oktay t-shirt forma karışımı olan bir ürün var. maliyeti bize 5 lira var yoktur diye tahmin ediyorum. buna çalışalım. tanesini 50 liradan satalım. hem karımız daha fazla olur hem de gücü yetmeyen taraftar da alabilir. üstelik formadan da daha çok satarsız ve daha çok kazanırız.

    feda t-shirtleri stayla bi reklam çalışması yaptık mı, tam da şampiyonluğun ve bu güzel transferlerin üstüne kapış kapış sattır.

    zaten 1 milyon formanın üretim ve zaman olarak imkansız olduğunu kantarelli söyledi.

    ayrıca her sene forma alan bir kesim var zaten. kafadan sattığımız belli bir forma miktarı var. kombinesi olan taraftar falan kesin alacak zaten formayı. kampanyayı başka bir ürüne yapmak bu açıdan da mantıklı çünkü forma alan taraftar da bu kampanyaya katılacak zaten.

    kısacası; böyle bir kampana olursa zaten forma alacağım için otomatik olarak katılacağım kampanya olur, ama başka bir ürün çıkarsa formanın yanında ürünü de alarak yine destekleyeceğim kampanyadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın