resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 1163
    çilek kim olur bilemem ama bence sezonun transferidir.

    pek çok pozisyonda oynayabildiğini tekrar tekrar anlatmaya gerek yok. bana göre kendisini sezonun transferi yapan tecrübesi, kariyeri ve takıma kesinlikle yabancı olmayışıdır. hocayı tanıyor, takımın beyni selçuk inan'ı tanıyor, muhtemel forvet transferimiz burak yılmaz'ı tanıyor vs. real madrid'ten bir oyuncu transfer ediyorsunuz ve takıma adapte olma konusunda sorun yaşaması imkansız. bu çok önemli.

    herkes şampiyonlar ligi için iyi bir kadro kurulmasını bekliyordu ya hani, en önemli hamle hamit transferidir. şampiyonlar ligi, genç ve yetenekli oyuncuların kendilerini göstermek için vites arttırdıkları bir arena olmasının yanında tecrübeli oyuncuların farkını ortaya koyabildikleri bir alandır. 34'lük drogba'nın chelsea'yi şampiyon yaptığını unutmayalım.

    takıma liderlik edebilecek, takımdaki oyuncuların saygı duyacakları bir futbolcu kazandık. çok yönlü ve disiplinli bir oyuncumuz daha oldu.

    kaderin bir cilvesi ki transfer süreci selçuk inan ile çok benzer gelişti. o da fener'e gitti, kaptırdık, yok toplam maliyeti ne çokmuş falan derken gösterdiği performans ortada. geçen sezon selçuk, bu sezon hamit. sakatlıklar bizden uzak olsun. amin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın