• 197
    hiçbir zaman bizim onlara karşı duyduğumuz sempatiyi, bize karşı duymamış taraftar. onlara göre bizans'ız. takıldıkları forumlarına bakarsanız, galatasaray'dan hep, ''fener'den bile kötü bunlar. fener'in ne olduğu belli en azından, bunlar sinsi...'' şeklinde bahsettiklerini görürsünüz.

    zamanında tartışırken bunlardan biriyle, ''siz ne derseniz deyin, ben sempati duyuyorum trabzonspor'a, şenol güneş'i de çok seviyorum'' demiştim. ''sen sempati duyamazsın benim tranzonspor'uma. bir de lütfedip sempati duyuyormuş, sen kim oluyorsun?'' demişti de, bu eziklik karşısında ''sana mı soracağım kardeşim neye sempati duyup duymayacağımı?'' demekle yetinmiştim.

    sanki biz kendilerini dost ilan etmişiz gibi, bizi sinsilikle suçlayan bu grup, keşke takımlarına köstek değil destek olmayı öğrenip, öyle sataşsalar sağa sola... kafası da çatlasa, defalarca burnu da kırılsa, tekmeye kafa sokmaktan asla vazgeçmeyen burak yılmaz'a neden küfrettiklerini bir açıklasalar...

    kısacası, onlar da bizim için herkes gibiler. şampiyonluk yarışlarını hep fenerbahçe'yle yaşadıkları için, fenerbahçe'ye olan nefretleri ön plana çıksa da, ortada fol yok yumurta yokken, şikecinin de, çıkarcılığın da, pis işlerin de ağababası galatasaray'dır onlara göre... öyle de bir ''derin devlet'' imajı oluşturmuşuz kafalarında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın