resim
Manuel Henriques Tavares Fernandes
Takım:Sepahan
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:38
Boy:1.76
Uyruk:Portekiz
  • 240
    özer hurmacı ve sezer öztürk, ucuza oynayacak futbolcular değiller. ilaveten, imkansızlıktan dolayı uğur boral'a imza attırmış bir takımdan bahsediyoruz. aynı mevkide yer alan iki yeni oyuncuya birden maaş ödeyemezler.

    bu ikisinden biri çıkartılıp yerine orhan şam veya özgür çek konursa o zaman makul bir transfer teklifi olur. para miktarının 3 milyon euro olması ise bence sıkıntı değil. fenerbahçe ışığı görürse 5 milyon euro'ya çıkar. sezer+orhan+5 milyon euro paketi de yeterli bir teklif olur.

    kendisinin fenerbahçe'ye transferi sadece beşiktaş'ın ne olmak istediğine bağlıdır. zira hamit altıntop ve burak yılmaz transferleri kesin olarak gerçekleşmiş ise, fenerbahçe'nin reaksiyon vermesi şart. o yüzden ya manuel fernandes'i alacaklar, ya da gelip felipe melo'ya salça olacaklar yine.

    kendisinin fenerbahçe'ye transferi halinde çok üzülmem açıkçası. iyi bir futbolcu ama sezon içerisinde iniş-çıkışları çok fazla olan, maç içerisinde zaman zaman lakayıt tavırları olan bir futbolcu. mevkileri dışında kazım ile arasında ben hiç fark göremiyorum. kazım'dan daha iyisi elimizde olması şartıyla nasıl kazım'ın gönderilmesinden rahatsız olmuyorsak, elimizde selçuk varken, yanına da melo ve hamit gelecek ise beni hiç bozmaz fenerbahçe'ye gitmesi. kimseyi de bozmasın. bir şey olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın