• 123
    brooklyn nets'e gitmesi en azından 15 ocak 2013 tarihine kadar imkansız oyuncudur.

    hemen açıklayayım..

    orlando magic brooklyn nets takasında en önemli ve değerli parça brook lopez'di. lopez'in sign and trade yoluyla gönderilmesi gerekiyordu. ama lopez konusunda nets arada kaldı. maksimum kontrat önermeseler son dakikada devreye giren portland trail blazers ya da charlotte bobcats'in maksimum kontrat teklifini kabul etmekle tehdit etti. brooklyn maksimum kontrat teklif edecek derken bu sefer o kadar büyük bir kontratı orlando kabul etmek istemedi. (daha önce belirtmiştim; lopez'in kontratının 11-12 milyon civarında olması iki takımın istediğiydi)

    şimdi brooklyn lopez ile anlaşma imzalamak zorunda kalacak ve aynı gün sign and trade yoluyla gönderemeyeceği için brook lopez 15 ocak 2013 tarihine kadar brooklyn'in oyuncusu olacak ve hiçbir takasta kullanılamayacak. yani bu da brooklyn'in dwight howard hayallerinin suya düşmesi demek.

    son gelen haberlerde de zaten orlando'nun "başlayacam sizin takasınıza! takasa bir süre ara veriyorum şimdi ben koç arayışına yoğunlaşacam" dediği belirtiliyor. çünkü aldığı hiçbir teklif onları tatmin etmemiş durumda.

    ayrıca (bkz: #1005763).
App Store'dan indirin Google Play'den alın